Ár/érték meghatározás


Ár / érték meghatározás

Az örök kérdés, melyre az adott válaszok eltérése néha 30%os különbséget is meghaladja. Mennyit ér? És mennyi az ára? Azonos, vagy különböző dolgokról van szó?

Az örök kérdés, melyre az adott válaszok eltérése néha 30%os különbséget is meghaladja.

Mennyit ér? És mennyi az ára? Azonos, vagy különböző dolgokról van szó?

Ingatlan adás-vétel során az eladói és vevői elvárások találkozása a sikeres üzletkötés alapja. Megbízóink elképzeléseinek megerősítése, esetleges kiigazítása céljából a reális piaci érték meghatározásában nyújtunk segítséget a vételre eladásra kijelölt ingatlan elhelyezkedése, feltárt adottságai, hasznosítási lehetőségei alapján. Ne tévesszék meg az interneten fellelhető hirdetési árak; ezek a legritkább esetben azonosak az eladási árakkal és a piaci értékkel.

A piaci ár-érték egyeztetésére, a kínálati érték meghatározására mozgástér közös kialakítása céljából elengedhetetlen szükség van; ebben eladási és vételi megbízás esetén ingyenesen állunk rendelkezésére.

Az ajánlattételi ár-érték közös meghatározása során felhasználjuk helyismereti előnyünket és gyakorlati tapasztalatinkat. A vételi megbízás tartalmazza az egyezetett vételi ajánlat megtételét is!

Amennyiben hivatalosan is felhasználható értékbecslést szeretne jogi ügylet, banki vagy egyéb célokra, ez esetben is – értékbecslő „szakértő” partnereink bevonásával – ajánljuk üzleti szolgáltatásainkat.