Eladási megbízás

Ingatlan tulajdonosoknak

Birtokában lévő ingatlanját weboldalunkon, valamint további, országos hirdetési hálózatokon keresztül, emellett pedig privát ügyfélkörünkben való kiajánlás útján, a lehető legszélesebb körben értékesítjük, előzetesen fizetendő költségek nélkül.

Igény esetén lehetőséget biztosítunk az ingatlan címének megjelenésére is az együttműködésünk keretein belül, az ehhez szükséges egyedi megbízási szerződés lehetőségével.


Eladó ingatlana, cége, vállalkozása van? Elcserélné, kiadná, hasznosítaná?

 A rendelkezésünkre bocsájtott adatok (elhelyezkedés, paraméterek, jellemzők, elvárások stb.) ismeretében, a megkeresést követően ingatlan-adatlap kitöltése kerül sorra a paraméterek rögzítése céljából; ezt elektronikus úton is ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk. esetleg: „ennek kitöltésére online/elektronikus úton is van lehetősége.”?) Később személyes találkozó és helyszíni bejárás keretében van lehetőség a vonatkozó adatok pontosítására a környezeti adottságok, elvárások és a további lehetőségek árnyalataival, szakmai véleményezéssel részünkről. Igényes hirdetés és alapos dokumentáció céljának legmegfelelőbb fényképeket és videókat készítünk tulajdonáról.

Vételi szándékú Vevő, valamint az Eladó megállapodása esetén segítjük, az üzletkötés lebonyolítása során képviseljük az Ön, mint megbízónk érdekeit. Igény esetén biztosítjuk a Felek részére a jogi hátteret tanácsadás az adásvételi szerződés megkötése alkalmával egyaránt.

A ránk bízott és birtokunka jutott információkat, adatokat bizalmasan kezeljük.

A megbízási díj-és költségfizetés a sikeres üzletkötés, eladás, vétel, kiadás, hasznosítás után, a teljesítéssel egyidejűleg válik esedékessé, számla ellenében, a megkötött szerződésünkben rögzöttetek szerint.